Notícies

“DARRERE LA NOSTRA MIRADA”

“Darrere La Nostra Mirada“. És una exposició de pintura que ofereix una mirada única i inspiradora a través de l’art, realitzada per persones amb diversitat funcional de l’Associació Alpi.

L’exposició ofereix una visió única i captivadora amb un estil figuratiu, naïf i molt colorista. Es diu “Darrere La Nostra Mirada perquè en aquesta primera mostra, els nostres artistes han mirat enrere i han utilitzat les diferents tècniques pictòriques que han après durant aquest any en el projecte “Els Cinc Sentits” de Alpi. Aquesta formació ha estat possible gràcies al suport de Go2 i de la pintora Nuria Catedra.

Les obres exposades ofereixen una interpretació original i divertida de retrats, donant una visió única sobre com es veuen a si mateixos. La inclusió de diferents tècniques pictòriques apreses durant el projecte “Els Cinc Sentits” agrega un element addicional de diversitat i creativitat a l’exhibició.

L’exposició tindrà lloc en el C. c. La Bòbila de l’Hospitalet de Llobregat, es podrà visitar des de l’el divendres 6 d’octubre, fins al divendres 27 d’octubre en horari de 9 -14 h i de 16 a 21h .

Et convidem a submergir-te en el fascinant món de la pintura en la nostra exposició “Darrere La Nostra Mirada

Esperem que gaudis de cada obra, tant com nosaltres gaudim creant-la

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.