ENFANGA'T AMB NOSALTRES

Fes-te amic d’Alpi

Gràcies a l’esforç dels amics d’Alpi, podem realizar projectes i donar continuitat als nostres serveis per a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat Intel.lectual de la entitat

Gràcies per fer-ho posible i per entrar a formar part de la nostra família

Ademés ara les tevés aportacions desgraven més.!

Beneficis fiscals

Una donació anual de 150€ només et costarà 37’5 €.

Des de 2015, les tevés donacions i donatius desgraven més que mai. Ara, en la teva Declaració de la Renta, gràcies a les deduccions en quota que et permeten minorar el teu Impost, les donacions o donatius tenen un cost real molt menor de la quantitat aportada.

Dels primers 150€ que dones cada any, tindràs dret a a una deducció del 75%, es a dir, deixaràs de pagar IRPF per import de 112,5€.

A partir d’aquesta quantitat, la deducció será d’un 30%. 

¡Ademés, ara premiem la fidelitat! Si portes més de tres anys col.laborant amb donacions i donatius a la mateixa entitat pel mateix import o més. La deducció será del 35% per a les quantitats donades que excedeixin de 150€.

Això que significa per a mi?

Significa que si dones 150 € cada any, la perdua neta de la teva butxaca només sería de 37,5 € ja que dels 112,5 € restants, els compensaràs deixant de pagar IRPF.

Com es calcula?

Fàcil! Et possem un exemple.

Si dones 200 € al llarg de l’any, la teva deducció fiscal es calcularía de la següent manera:

  • Els 150€ primers desgraven un 75%, es a dir, 112,5€.
  • Els 50€ restants desgraven un 30%, es a dir, 15€.

Per tant, el cost real per a tu sería només de 72,5€ ja que, per haver col.laborat amb nosaltres, Hisenda et permetrà que deixis de pagar IRPF per import de 127,5€ i, per tant, o pagas menys quota o et tornaran una quantitat superior.

I si la donació es en la mateixa ENTITAT durant més de 3 anys?

Si portes més de 3 anys donant a la mateixa entitat, respecte dels 50€ restants (la quantitat que excedeix de 150€) la deducció seria d’un 35%, es a dir 1,75€, per el que el cost real per a tú només sería de 70€ (deixaràs de pagar Renta pels 130€ restants).

Tens algún dubte?

Consulta’ns al correu electrónic: alpigestion14@gmail.com

Si omples les dades a continuació, una vegada feta la donació, et farem arribar el certificat corresponent al finalitzar l’exercici i podràs gaudir dels incetius fiscals.

Què fem amb les teves dades?

El Responsable del tractament de dades es A.A.S.ALPI amb la finalitat de tramitar la seva solicitut de donatiu periòdic Pot exercir els seus drets davant el responsable del tractament. Pot consultar la informació addicional a POLITICA DE PRIVACITAT